Consumenten

Home/Consumenten
Consumenten 2017-06-07T18:13:52+00:00

Stap 1
Plaats gratis en vrijblijvend je opdracht op het prikbord. Alvorens dit te kunnen doen moet je eerst een gratis account aanmaken. Omschrijf zo specifiek mogelijk de opdracht met daarbij de vermelding van datum, locatie of plaats en natuurlijk de opdracht zelf.  Op die manier kunnen beeldmakers een zo nauwkeurig mogelijke richtprijs geven. Ben je als model op zoek naar een fotograaf die bij je past? Ook dan kun je een bericht achterlaten op het prikbord, zodat aangesloten beeldmakers hierop kunnen reageren.

Stap 2
Na het plaatsen van je opdracht kunnen alleen beeldmakers die aangesloten zijn bij Beeldmakers Online, reageren op jouw, op het prikbord geplaatste opdracht. Natuurlijk kun je ook zelf op het profiel van een aangesloten beeldmaker reageren om je verzoek of opdracht kenbaar te maken. Voor alle duidelijkheid, Beeldmakers Online fungeert niet als tussenpersoon dus wanneer er sprake is van een contact tussen jou en een beeldmaker, dan is dit één op één zonder tussenkomst van Beeldmakers Online. Beeldmakers Online is daarom ook geen partij in het tot stand brengen van een opdracht tussen jou en de beeldmaker en trekt daar ook geen voordeel uit.

Stap 3
Vergelijk de fotografen en/of videografen op basis van hun voorstel, reviews, manier van communiceren en natuurlijk hun profiel en portfolio. Op deze manier creëer je een zo compleet mogelijk beeld van een beeldmaker. Kies vervolgens de beeldmaker die het beste bij jou of jullie past. Maak duidelijke afspraken met de fotograaf of videograaf, bij voorkeur schriftelijk.

Stap 4
Vergeet niet na afhandeling van de opdracht de uitgekozen foto- of videograaf een review te geven voor zijn of haar verrichte werkzaamheden. Op deze manier help je zowel de fotograaf of videograaf als toekomstige opdrachtgevers  om een goed beeld  te krijgen van de kwaliteiten van de fotograaf of videograaf.