Stichting Beeldmakers

Home/Stichting Beeldmakers
Stichting Beeldmakers 2017-06-09T11:23:15+00:00

Stichting Beeldmakers is in 2016 in het leven geroepen om de Beeldmakersbranche in Nederland een opmaat aan transparantie en betrouwbaarheid te geven. Als opstap hiernaartoe heeft de stichting een aantal initiatieven genomen met één doel: met elkaar fotograferen of anderszins beelden maken om van elkaar te leren. Met daarbij een onderscheidende rol ter “voorkoming van schadelijkgedag” t.o.v. minderjarigen, modellen en overige personen die in contact treden met een fotograaf of videograaf.
Als stichting bezitten wij de wens ervoor te zorgen dat jij gemotiveerd en geïnspireerd blijft tot het maken van beeldmateriaal. Wij wensen een stichting te zijn die zich inzet om Beeldmakers een impuls te geven tot het opdoen van kennis en praktijk op het gebied van het maken van “professionele beelden”, dit in de ruimste zin van het woord, al dan wel of niet als hobby, in clubverband of als beroepsbeoefenaar.
Gezien jij het bovenstaande hebt gelezen, ben je waarschijnlijk een foto- of/en videofanaat die openstaat voor vernieuwende ideeën, zoekt naar mogelijke persoonlijke ontwikkeling op welk niveau dan ook. Als dit klopt dan ben jij het soort beeldmaker (foto- en/of videograaf) waar wij graag mee aan de slag gaan als Stichting Beeldmakers.

De tot nu toe genomen initiatieven van de stichting zijn:
•    Keurmerk voor Beeldmakers
•    Beeldmasters
•    Beeldmakers Online
•    Fotobuddy Nederland
•    PhotoKids

Zowel beginnende, gevorderde als beroeps Beeldmakers (foto- en/of videografen) zijn van harte welkom ter ondersteuning van de initiatieven van de stichting want ons motto is: staal scherpt staal.
De Beeldmakers Online site is de place to be voor alle Beeldmakers die het maximale uit de mogelijkheden van onze site willen halen.

Namens het bestuur van Stichting Beeldmakers.
Stichting Beeldmakers
Postbus 1135
3180 AC Rozenburg/Rotterdam
KvK nummer: 24184397